maandag 16 april 2012

Maandag

Een beetje rommelen, opruimen, wasje aan en werkkamer opruimen. Zaterdag heb ik mijn bestelling van het naaimachinehuisje opgestuurd en kon ik dit project eindelijk afsluiten. De foto's zal ik snel bloggen maar eerst wil ik dat de ontvanger het ziet, dat vind ik wel zo aardig. Gisteren ben ik weer naar een poppencursus geweest van Ineke Gray in Amsterdam maar daarover deze week meer.

Mijn kussen op de bank is ook alweer even klaar. De voorkant heb ik gebreid met een nieuw (zeer dik) garen van Phildar. Voor de achterkant dacht ik wel uit mijn voorraad te kunnen putten maar helaas. Het was het elke keer net niet. Dus toch maar weer in de buidel getast en een bijpassende wol gevonden. Het eindresultaat is wel mooi geworden en laat ik het zo zeggen; als het niet helemaal mijn zin is dan ligt het ook niet leuk op de bank. Dan ga je je toch ergeren waarom je dat niet anders hebt gedaan en ik ben nou eenmaal een pietje precies.Vorig weekend ben ik met mijn dochtertje naar Antwerpen geweest. Lekker tutten en shoppen. Nadat wij de auto hadden geparkeerd aan het water zijn wij richting centrum gelopen. Onderweg kwamen wij een leuke winkel tegen met allemaal spullen gemaakt van gerecycled materiaal. Erg mooi allemaal. Ik was helenaal weg van een lamp gemaakt van een grote glazen pot. Helaas heeft de ontwerper geen aan- en uitknopje bedacht op het snoer dus die hebben we maar laten staan. En om nou zelf een knopje aan het snoer te maken nadat je toch wel veel geld voor zo'n lamp hebt moeten betalen vind ik wat te ver gaan.
Ik heb wel een leuke vaas mee genomen. Achteraf had ik er een paar moeten meenemen want het zijn erg leuke cadeautjes. Maar.....weer een reden om snel weer terug te gaan.
4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kussen en de vaas is idd. een orgineel cadeau.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die vaas is inderdaad heel leuk ! Maar je kussen ook hoor ! Echt een origineel exemplaar daar op je bank !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kussen is leuk geworden. Enne dat van dat pietje precies is wel herkenbaar!!! Als het niet is zoals ik het wil haal ik het uit, klaar.
  Je vaas is super, wil ik ook wel eentje.....

  Groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen