dinsdag 12 april 2011

Goede hobby dag

Gisteren heerlijk in de zon gezeten en vandaag driftig achter de naaimachine. Ik had weer een paar tasjes voorgeknipt en vanochtend meteen aan de slag gegaan. De kleuren komen niet helemaal goed over maar ik vind ze erg leuk geworden. Dadelijk nog in mijn webwinkel plaatsen. http://www.ollebolenmuis.nl/7 opmerkingen:

 1. Ze zijn weer leuk. Wat een leuke applicaties.
  Groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een ontzettend leuke tasjes heb je weer gemaakt. een vrolijke boel!
  Vooral de applicatie op die onderste is leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn ontzettend leuk hoor.

  Groetjes astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo celine,

  bedankt voor je reactie op mijn blog.

  je had me gevraagd naar het boek van Kath Kidston. Nou ik vind het echt een leuk boek. Er staan hele leuke naaitips in. Wat handigheidjes en ook nog wat leuke patroontjes. Persoonlijk ben ik blij met het boek. Maar ik ben dan ook echt een hobbyist. Het naaien heb ik mijzelf zo een beetje aangeleerd, dus alle tips zijn welkom. Het tasje is nog niet klaar. Momenteel ben ik veel aan het schilderen (kastjes e.d.), omdat het nu wat beter weer is en dan lekker buiten bezig kan zijn. In de winter vind ik het altijd te koud om te schilderen, terwijl ik dat eigenlijk het allerliefste doe. Als het tasje af is plaats ik zeker een foto op mijn blog.
  Groetjes astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Céline, ik ben via via op jou blog terecht gekomen. Wat een mooie tasjes heb je gemaakt. Ik vind het leuk om je te vlogen. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een enige tasjes zijn dit geworden, heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen