maandag 27 juni 2011

Je kunt het niet vroeg genoeg leren

Morgen word mijn dochter 9 en dan heb je heel veel wensen. Wel 42 stuks!! Maar tussen allerlei kleine wensjes stond ook een grote wens: een naaimachine.
Nou, dat hoef je echt niet tegen mij te zeggen. Zulke ideeën moet je alleen maar stimuleren. Omdat het morgen wel heel kort is tussen opstaan en naar school gaan hebben we gisteren haar "grote" cadeau gegeven. Een heuse kindernaaimachine.


In de zomervakantie gaat ze met een vriendinnetje en haar zusje een heuse workshop volgen dus dat gaat helemaal goed komen.

Vandaag was het natuurlijk echt te warm om wat te doen. Zeker als je net van buiten komt. Helaas dacht mijn dochter daar anders over. Na school moest natuurlijk die naaimachine uitgelegd worden en kilometers maken. Het huis is nog heerlijk koel maar als je dan achter een naaimachine zit en vanalles uit moet leggen in de volle zon dan is 30 graden niet echt een goed begin. Maar ze heeft toch doorgezet en een "broek" in elkaar gezet. Knap hoor, alleen zitten de naden nog aan de buitenkant maar het is haar vergeven.
Ze kwam net binnen dat ze 9- is dus ik hoop dat ze kan slapen....... 

2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je dochter. Wat een mooi cadeau zeg. daar gaan vast veel werkjes mee gemaakt worden. Leuk idee zal het onthouden voor over 3 jaar hier;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je dochter. En wat een prachtige naaimachine is het geworden. Daar gaat ze veel plezier aan beleven. Fijne dag en groetjes, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen