maandag 4 juli 2011

Ledematen pop

Terwijl ik een stukje tekst aan het typen ben voor mijn pop met een mooie poncho, wil ik de titel "ledematen pop helemaal af" gebruiken.  Maar op het moment dat ik dat typ herinner ik mij dat ze nog slofjes aan moet. Omdat ik het graag in de kleuren wil van haar poncho moet ik eerst kijken of ik een ander patroontje op de kop kan tikken dan de normale patroontjes. De poncho is nm gehaakt met haaknaald 4 en dan worden de slofjes echt te groot. Toch maar even proberen om dezelfde katoen te gebruiken met een kleinere haaknaald. Maar voor nu alvast een foto van haar met haar nieuwe poncho.Op een of andere manier kan ik het ook maar niet voor elkaar krijgen om een mooie naam voor deze dame te verzinnen. Bij mijn vorige pop schoot die al te binnen bij het maken van de haren maar bij deze dame duurt het wat langer......
3 opmerkingen:

 1. Ze ziet er mooi uit.
  De poncho is prachtig, zulke mooie kleuren.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze is leuk zeg. maak er een leuke vraag aan je volgers van. Verzin een leuke naam voor deze leuke pop. Ik zou zeggen "Amber".

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat wordt ze leuk zég! En als ik haar zie denk ik aan een exotische naam...zoals Louilla of Shanna, maar namen zijn zo persoonlijk. Wat de een mooi vind, vind de ander helemaal niks, dus succes met het uitkiezen van een naam die helemaal goed voelt voor deze schoonheid! Groetjes, Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen