dinsdag 27 september 2011

Mutsen

Ik dacht, kom het wordt deze week boven de 20 graden dus laat ik eens een paar mutsen haken... Via een blog uit amerika ben ik op dit patroon terecht gekomen en heb ik een paar bolletjes weggehaakt die ik nog had liggen. Vandaar dat het allemaal paarse mutsen zijn geworden.

Mijn dochter is helemaal blij met de muts maar hij is nog iets te ruim. Volgende keer een kleinere haaknaald proberen.


Altijd lastig om foto's te maken overdag. De flits wil aangaan maar mag niet, het licht is net niet goed en paars komt altijd erg moeilijk over qua kleur. Ik denk dat ik de mutsjes ga opvullen en dan fotograferen als ik ze op mijn site ga zetten. Alhoewel, bij mij in de straat wonen 2 kleine dametjes die misschien wel als model willen staan/zitten.

Nu moet ik echt aan de slag, morgen een bezichtiging en zaterdag voor de 7e ! keer mee aan Open Huizen Route. Maar zoals jullie al gelezen hebben op een eerder bericht is opruimen en poetsen niet mijn favoriete bezigheid. Vooral niet op "mijn" hobby-dag dinsdag.

Ik kreeg van Sofie een leuke reactie op dit item met de vraag of ik de link kan posten van dit patroon. Ik heb het patroon gevonden bij McKinley's Closet.

6 opmerkingen:

 1. Mooie mutsen heb je gemaakt. Even lekker poetsen en dan heel veel succes met je bezichtiging. Maak je toch gewoon donderdag je hobby-dag ;-) Ooh help dat kan niet, cursus...
  groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er heel erg leuk uit zeg.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn leuk geworden, beter te vroeg dan te laat toch voor hetzelfde geld was het al een stuk kouder. Succes met de bezichtiging.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuk patroon!!! Je mutsen zijn echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi zeg, zou mijn dochter ook mooi staan, waar vond je het patroon, kan je de link eens posten, THX
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen