dinsdag 29 november 2011

Winterfair en winkel van Ikkus

Eindelijk weer even tijdens de boterhammen tijd om wat te posten. Na een aantal weken keihard gewerkt te hebben voor de Winterfair en het winkeltje in Zeeland, is dat gedeelte nu achter de rug.

De Winterfair is een groot succes geweest. Het was een erg gezellige beurs en mede dankzij de hulp van mijn vriendin Jacqueline hebben we de dag goed doorgebracht. De mensen waren enthousiast, ik heb leuke dingen verkocht en veel visitekaartjes kunnen uitdelen. Wat ik nog wel het leukste vond was het feit dat iedereen aan mijn stand zo enthousiast was over mijn spulletjes en het afwerkniveau. Als je hier al weken in je werkkamer zit en een aantal spullen al regelmatig mee naar beurzen neemt begin je toch wel te twijfelen of het allemaal wel leuk is wat je maakt. Gelukkig krijg ik van jullie allemaal leuke reacties op de dingen die ik op mijn blog zet.

Ik heb een foto van mijn stand gemaakt, dan kunnen jullie toch  nog even kijken hoe het eruit ziet.
Toevallig moest ik dit weekend ook de spulletjes aanleveren voor de nieuwe winkel in Grijpskerke in Zeeland. Nadat ik gemaild had naar de eigenaresse dat ik eerst een beurs had en ik niet alles dubbel wilde maken heb ik gisteren alles in orde gemaakt.

De winkel gaat:  de winkel van Ikkus heten.  Dit weekend heeft ze een openingsweekend voor vrienden en bekenden en vanaf 6 december is ze voor iedereen open. Ik ga snel een keertje langs om mijn spulletjes te bekijken en hopelijk aan te vullen!!


6 opmerkingen:

 1. Gezellige stand en wat zal de eigenaar van het winkeltje blij zijn met al die mooie spullen.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Celine, Heb uit gekeken naar je post. Was zo benieuwd hoe het je is vergaan op de winter fair. Leuk jho dat het allemaal goed is verlopen. En de leuke reactie. Ben benieuwd naar het winkeltje. Zal van de zomer eens een blik gaan werpen op je spulletjes in Zeeland.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoveel zeg, dat is echt wel heel goed doorgewerkt, dat laatste weken !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om je te gaan volgen. Je hebt hele leuke beestjes gemaakt!

  Groetjes,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo celine,

  Nou als ik op de beurs was geweest, had ik zeker bij jou stand staan snuffelen en hoogst waarschijnlijk kopen. Het ziet er leuk uit. Ik ben zelf ook gek op die memoborden.
  Groetjes astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kraam ziet er gezellig uit, wat heb je veel gemaakt zeg.
  Wat zal je trots zijn op je spulletjes in het winkeltje, succes!!!!
  Groetjes van Bregit

  BeantwoordenVerwijderen