donderdag 1 december 2011

Haken op donderdag

Eigen creaties......

Zijn jullie al helemaal in de Sint mood? Nou, ik half en half. Afgelopen zondag op de Winterfair heb ik een aantal pietjes verkocht (magneetpietjes) en gisteren kreeg ik nog een heel leuk telefoontje van iemand uit Amsterdam die nog 4 pietjes wilde kopen. Die gaan vandaag met de post naar hun nieuwe bestemming!  

Omdat ik al een aantal jaren brochepietjes maak en alle juffen al voorzien zijn van zo'n schattig manneke ben ik wat gaan proberen. Helaas te laat om er nog meer te maken maar welllicht voor volgend jaar. Dan moet ik er maar eens op tijd mee beginnen.

Dit is Americo, zoals jullie wel weten is fotograferen van mijn producten niet mijn sterkste kant. Hier kunnen jullie wel al zien hoe hij eruit ziet. Misschien dat ik Americo maar eens meegeef aan Nicole van Maison La Belle Vie, zij maakt met haar nieuwe cameralens prachtige foto's. Wellicht wil Americo hier wel even gaan poseren.

En nou de volgende creatie:

Angry Birds, wie kent ze niet.... Nou, er zijn er genoeg hoor maar als ik zo om mij heen kijk dan zijn de kids redelijk gek van Angry Birds. Zondag had ik er helaas maar 1 bij me want nadat die verkocht was stonden er 3 jongens aan mijn stand die om een Angry Bird kwamen vragen...
Deze sleutelhanger is wederom erg leuk en na wat sleutelen aan een patroon voor een knuffels is dit het resultaat geworden.

Nu even geen gehaak meer voor vandaag. Ik ben met een tas bezig die veel denkwerk vergt. Ik denk dat het resultaat er wel naar mag wezen maar voordat ik hem af heb in de juiste proporties zijn we toch wel een paar dagen verder...

Fijne dag vandaag!!

7 opmerkingen:

 1. Americo is super schattig!!!! Ik ken die Angry Birds niet, heb geen jongens misschien scheelt dat, maar ik vind deze wel grappig.

  Succes met je tas!

  Groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Americo is erg leuk en staat er best goed op hoor. Denk ze nog vandaag;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Americo heeft toch wel zijn best gedaan hoor met poseren.
  Hij staat er leuk op.
  De angry bird is goed gelukt.
  Succes verder.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je toch ijverig. En Americo mag gerust eens bij mij komen poseren. Super je angry birds.
  Heel veel succes met je tas en ik ga weer aan de haak, mijn zakjes lijken vol.....;-)
  Groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Brochepietjes hoe zien die eruit?
  Dat lijkt me erg leuk.
  En het paard van sinterklaas is super leuk. Ik vroeg me af of het patroon angry birds tekoop is.
  groetjes kokijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Lizinka, bedankt voor je leuke reactie. Brochepietjes zijn hele kleine pietjes die je kunt opspelden. Ze hebben een hoofdje, armpjes en een jasje aan. Als je me jouw mailadres geeft kan ik een foto sturen van de brochepietjes. Wat betreft het patroon van de angry bird: die heb ik nog niet uitgeschreven. Ik zal kijken of ik hem als tutorial op mijn blog ga zetten of als patroontje. Ik kom daar op terug... Groetjes Céline

  BeantwoordenVerwijderen