maandag 12 december 2011

Tas af

Zo tegen het einde van het jaar ben ik wat dingen aan het afronden. Er zijn diverse spulletjes in mijn webwinkel in de uitverkoop geplaatst. Zoals de prematuurkleding, die gaat uit mijn collectie. Ik kreeg laatst een mail van een vrouw die een webwinkel gaat beginnen waar ze prematuurkleding gaat verhuren. Helaas ben ik het mailtje kwijtgeraakt en kan ik haar niet nog een keer mailen. De kleertjes mogen voor een heeeeel klein prikkie weg.

Ik had ook nog een opdracht liggen voor een klant in België. Eindelijk is de tas af en opgestuurd.  Het heeft even geduurd maar het resultaat mag er wezen. Gelukkig had het gezin waar de tas naar toe gaat geen haast dus ik mocht er even over doen. Ik had nm te weinig stof om de hele tas uit goede stukken te kunnen knippen. De rugdragers zijn groter dan je denkt en nemen veel stof in. Nadat ik eindelijk de juiste stof in huis had ben ik begonnen.

Normaal maak ik altijd een tas met een hengsel zodat je hem over je schouder kunt dragen. Eerst de tas afmaken en dan als laatste een hengsel toevoegen. Nu moest ik het patroon gaan aanpassen omdat de rugdragers erbij kwamen. Uiteindelijk is het gelukt en is de tas goed stevig geworden.
Fijne dag vandaag!

3 opmerkingen:

 1. De tas is geweldig geworden maar wat een klus.
  Fijne week en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt er veel werk van gemaakt, maar het resultaat mag er zijn.
  Fijne dag.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie tas!! Wat knap gemaakt, en je hebt ook overal een oplossing voor.... handig hoor ;-)

  Erg leuk om te zien wat je allemaal maakt.

  Groetjes,
  Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen