maandag 19 december 2011

dochter weer aan de freubel

Toch handig zo'n dochter die het ook heerlijk vind om te prutsen. Vorige week werd ik geattendeerd op een handig "ding" door mijn creatieve overbuurvrouw. Ze dacht dat dat wel wat voor mijn dochter was om te doen. Het is een Hana-Ami flower loom.


Je kunt hem gebruiken met wol, raffia, lint, touw enz. Samen hebben we een bloemetje geprobeerd. Ze heeft toen een nieuwe gemaakt met 3 rijen wol over elkaar heen. Dan word de bloem wat voller.


Gisteren heeft ze wat anders geprobeerd: raffia lint. Ik had nog 2 leuke klosjes liggen die ik ooit eens gekocht heb bij Dille & Kamille. Beetje stug om mee te werken maar het resultaat is toch mooi geworden. Ze heeft hem de hele dag op haar pols laten zitten.Ik denk dat wol toch haar voorkeur heeft want dat gaat makkelijker. Maar de lintjes liggen ook klaar dus dat zullen we eerst maar eens proberen. 6 opmerkingen:

 1. Dat is leuk ja. Heb er al een paar x naar gekeken voor onze crea dochter. Staat dus nog op mijn lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zijn die bloemen. Met wol lijkt het me ook net iets makkelijker gaan. Wat kan je dochter toch heerlijk knutselen.
  Fijne dag en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een gaaf ding zeg. Zie ik mijn dochters ook wel mee bezig! Waar heb je dat gekocht/ Bij jullie in het dorp bij die speelgoed/knutsel winkel?

  Groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Maartje, ik heb hem besteld via internet bij www.bypetra.nl. Je kunt hem ook krijgen bij www.hobbydoos.nl Wellicht kun je hem ook bij andere hobbyzaken krijgen zoals pipoos of hoofs maar dat weet ik niet. Groetjes Céline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb je zin om een knuffel te haken, te breien of van stof te maken voor de kinderen van het UZ Gent (kinderkankerafdeling). Dan stel ik je gaar het Poekie Project voor! :) Alvast bedankt om een kijkje te nemen!

  Groetjes, Saskia & Poekie

  BeantwoordenVerwijderen