dinsdag 22 mei 2012

Heel klein hondje

Al een tijdje stond het droogvilten op mijn lijstje om een keer te doen. Het zogeheten
"things-to-do lijstje, bij iedereen wel bekend. Gisteren ben ik maar eens begonnen. Ik kan helaas niet naar buiten met dit heerlijke weer. Er zat in mijn patio een roodborstje te broeden in een gammel huisje. De kleintjes zijn dit weekend uit hun nestje gekomen maar kunnen nog niet uitvliegen. Het is erg leuk om naar te kijken maar met dit mooie weer zou ik ze bijna een zetje willen geven zodat ze van de grond direct 2,5 meter omhoog kunnen want dat is het probleem. Mijn ramen worden er ook niet schoner op van het botsen om nog over de poepjes niet te spreken. Maargoed, ik heb een kleine hoop dat ze in iedergeval vandaag of morgen gaan zodat het Pinksterweekend wel lekker buiten doorgebracht kan worden.

Gisteren dus begonnen met het vilten van een klein hondje. Hij is eigenlijk nog iets te groot geworden. Hij had iets kleiner moeten zijn. Dat gaan we een andere keer nog maar eens proberen.Een heel geprik maar wel leuk. Ik heb het voorbeeld uit een Mollie Makes, een heerlijk tijdschrift uit Engeland. Daar staan een heleboel hondjes in in diverse kleuren. De bedoeling is dus ook dat ik er nog een paar ga maken maar dan in de juiste grootte. Deze is ongeveer 6 a 7 cm geworden maar ze moeten 4 a 5 cm worden.Nu maar eens een boom zoeken om te kunnen fotograferen. Ik heb een gebreide aap af en een big bird.... wordt vervolgd

3 opmerkingen:

 1. Wat een schatje.
  Knap gedaan.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fantastisch ik heb hem ook in het blad gezien en dacht dat is nog niet zo makkelijk. Ik vind hem geweldig, groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukerd. En weet je wat nog het allerleukste is... deze hoef je niet uit te laten.

  BeantwoordenVerwijderen