woensdag 21 november 2012

Iets anders

Aangezien mijn eigen projectjes in het afwerkstadium zijn heb ik vandaag wat creatiefs van  vriendin N van de overkant. Zij is ook altijd aan het haken. Ik kan bij haar altijd terecht met een vraagje of een tip. Leuk om te zien dat wij beide een hele andere interesse hebben. Zij is van de grote items zoals poncho's, dekens, vestjes en deze mooie tas terwijl ik meer van de dieren, poppen en soms een uitspatting in de vorm van een deken ben. Mijn kinderen vragen al een tijdje om een extra deken voor op de bank maar daar komt het maar niet van.

Afgelopen week was het vriendinnetje van de dochter van N jarig en toevallig mijn overbuurmeisje (snappen jullie het nog). N wilde graag een origineel cadeautje maken. Nadat er wat stofjes uitgezocht waren, het patroontje wat aangepast was, is ze aan de slag gegaan. Het was meer werk dan gedacht maar het eindresultaat mag er zeker wezen! Gevuld met allemaal "tuttedingen" voor een 9 jarige was het een geslaagd cadeau. 



Friend N is always making something with the crochetneedle. I can always go to her when I need advice or when I do not understand a pattern. This time she made this bag for the birthday of a little friend of her daughter.  It was much work but the result is beautiful. Filled with some small thing kids like when they are 9 made the present complete. Birthdaygirl was very happy.

5 opmerkingen: