dinsdag 27 maart 2012

Plooirokske Mme Zsazsa

Soms kom je ze op blogland tegen. Heerlijke blogs waar je in kunt wegdromen. Mme Zsazsa is zo'n blog. Bekend in heel België en naar mijn idee ook redelijk bekend in NL. Wat maakt die vrouw leuke dingen en wat schrijft ze gezellig.

Op haar blog staan een paar patronen van rokjes. Oa dit plooirokje. Alleen al om de manier hoe ze het omschrijft krijg je al zin om te beginnen. Het enige wat mij tegenhield was de hoeveelheid stof die je moet hebben. Ik koop meestal maar 1 metertje per kleur maar hier heb je toch wel bijna 2 meter voor nodig.

Een tijdje terug heb ik al geblogd over de stof die ik gekocht had. Nou is het hier in huis een redelijk gekkenhuis geweest; schilder over de vloer die wat langer erover doet omdat de verf niet wil drogen, badkamer boven kapot, bezichtiging van potentiele kopers (ahum), muur die opnieuw opgetrokken moet worden, je kent het wel, de normaalste door de weekse dingen.

Vorige week heb ik toch tussendoor wat tijd gevonden om het rokje af te maken. Dochter tevreden, moeder tevreden.

Geniet van het lekkere weer vandaag


5 opmerkingen:

 1. Het rokje is echt super geworden daar gaat ze veel plezier aan beleven. Lekker vrolijk en kleurig.
  Fijne dag en geniet nog een beetje van het zonnetje.
  Groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk rokje.
  Vrolijke kleur.
  Heerlijk met dit mooie weer.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh, wat mooi!!! Helemaal geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een zalig mooi rokje ! Ideaal om de lente mee te starten !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je dat opvalt, ik was het er al helemaal vergeten bij te zeggen. Amineko is inderdaad gemaakt van een bolletje origineel Kroatisch katoen. Ik heb het al heel lang geleden gewonnen bij Esther, van Happy in Red. En nu is het eindelijk een Amineko!

  BeantwoordenVerwijderen