donderdag 31 januari 2013

De Huiskamer van Utrecht

Via via hoorde ik meer informatie over De Huiskamer van Utrecht. Een winterfestival, tijdens de koudste dagen van het jaar. Unieke webshops, fashion, vintage kleding en meubels, jonge designers en lokale kunstenaars zullen dit weekend op de markt van de Huiskamer van Utrecht hun producten aanbieden. Winkelcentrum Hoog Catharijne wordt omgetoverd tot de Huiskamer van Utrecht!
Je begrijpt, toen ik via facebook de oproep zag staan dat ze nog een kraam extra hadden, heb ik meteen gereageerd. Ik heb immers nog wel wat voorraad hier staan die ik maar hoef in te pakken en mee te nemen.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik kan alleen de zaterdag maar de organisatie heeft iemand gevonden die alleen de zondag kan en wil. Dus nu begint de stress toch wel een beetje toe te slaan....Alles inpakken, standspullen bij elkaar zoeken, prijslijsten maken, maar ook aan mijn bestellingen werken want die kunnen nu zaterdag niet verder gemaakt worden. En een gebreide trappelzak, gebreide knuffel en 15 paashazen worden er niet minder op als je er niets aan doet.

Ik zeg, diep ademhalen, koffie pakken en doorgaan.
 

 
 
Komen jullie ook kijken? Het beloofd een gezellige markt te worden met veel activiteiten. 

2 opmerkingen:

 1. Hoi
  Ik ga morgen en zaterdag naar mijn ouders en laten die nu net toevallig in Utrecht wonen, 10 minuten hooguit er vandaan.
  Dus ik kom zeker kijken.

  Tot zaterdag dan
  Gr jacoline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Jacoline, wat leuk kunnen we eindelijk eens kennis maken! Tot morgen. groetjes

   Verwijderen