donderdag 10 januari 2013

geen foto's uploaden

Een goed voornemen voor dit jaar was om weer wat actiever te gaan bloggen. Heb ik gisteren net een verhaaltje klaar en wil ik wat foto's erbij plaatsen kan ik niets uploaden. Heeft iemand anders daar ook problemen mee? Of heeft iemand een tip? zodra ik op het foto icoontje ga staan krijg ik wel het normale scherm maar geen blokje waar ik op kan klikken om te bladeren in mijn fotobestand... Wie kan mij helpen??


Alvast dank voor jullie reacties! Ik heb het gelijk geprobeerd:  Lize (bonjoli.blogspot.nl) dank voor je tip.
Ik had al een account en heb daar wat foto's bijgezet. Nu moet ik me daar maar eens in gaan verdiepen om de foto's in collages te zetten want ben daar altijd jaloers op bij anderen die van die mooie overzichten hebben. Dus...zo blijft er altijd wat te doen achter de computer.. Fijne dag verder 

9 opmerkingen:

 1. Ik heb hetzelfde probleem.
  Doe het nu via picasa.
  Weet het anders ook niet.
  Succes.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Céline,
  Dat probleem heb ik ook gehad met blogspot, balen he? wil je ff wat leuks laten zien, lukt het weer niet.
  Als je je foto's eerst upload naar picasa (picasaweb.google.nl) dan kun je ze vanaf picasa op je weblog zetten. Omdat je een blogspot account hebt log je bij picasa in met je blogspot gegevens, het is een omweg, maar ik hoop voor je dat het niet lang duurt. Ik kan na een aantal maanden, nu weer mijn foto's via de pc uploaden.
  groetjes,

  Lize (bonjoli.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik heb dit probleem sinds een week, erg vervelend allemaal!!!
  lieve groetjes Ellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou je hebt al tips ontvangen ik zal ze onthouden, ik heb er nog geen last van hoop dat het zo blijft, ik ben benieuwd wat je ons gaat laten zien
  Een fijne dag Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi

  Ik heb het ook.
  Ik zet de foto's nu in "mijn album", vanuit daar moet ik de link 1 voor 1 naar mijn blog kopieeren, super onhandig, duurt ook erg lang op deze manier.
  Ik las ergens als je google chrome download dat het dan over is, bij mij werkte het niet, bij anderen weer wel.
  Succes in ieder geval

  gr jacoline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. trouwens, ik merkte net dat ik bij jouw geen code hoef in te vullen als je reageerd, hoe schakel je dat uit op je blog?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Jacoline, ik heb het weggehaald omdat ik het zelf heel irritant vind als ik die code een paar keer moet invullen omdat het niet te lezen is. Ga naar instellingen en dan berichten en reacties. Daar kun je verificatiecode / beveiliging uit of aanzetten. Succes

   Verwijderen
 7. Ik had dat dus vandaag ook, balen dus maar ik heb daar ergens op HTML of zoiets gedrukt naast nieuw bericht, toen kon ik weer wel uploaden maar kreeg ik zo'n rare code en toen ik op goed geluk op publiceren drukte, stond mijn foto weer mooi op mijn blog.
  Hopelijk kom jij er ook uit
  Liefs Zohra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lukte bij mij ook niet en heb google chrome op de laptop gezet. Nu lukt het wel weer! Wat een gedoe he...
  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen