donderdag 10 januari 2013

Niet stil gezeten

Dit is mijn 1e blogberichtje sinds een hele lange tijd en zeker sinds het nieuwe jaar. Eind vorig jaar was het hier op een of andere manier een gekkenhuis, druk met de kids op school, dingen thuis voor elkaar krijgen, veel verschillende en grote bestellingen, alles liep door elkaar heen. Het ontbrak mij aan tijd en energie om ook nog een stukje te typen met een bijpassende foto. De basis principes van het bloggen heb ik onder de knie maar zodra de foto's op zijn kant liggen (en dat gebeurd nog al eens) dan weet ik even niet meer wat ik moet doen.

Maargoed, het nieuwe jaar is begonnen en de 1e bestellingen zijn alweer afgeleverd. Voor een klant die bij mij al veel andere dingen heeft besteld (oa het roze vestje met slofjes) heb ik vorige week nog 2 paar slofjes opgestuurd. De bekende slofjes maar dan zonder waaiertjes.Mijn kapper verkoopt regelmatig broches van mij in zijn zaak. Hij weet wat ik allemaal maak en was direct weg van mijn gebreide apen. Hij vroeg of ik er een voor hem wilde maken in de kleuren die in zijn woonkamer voorkomen.
Deze is het geworden. Vandaag heb ik hem bij hem afgeleverd en hij was er erg blij mee.


I had a lot of things to do at the end of last year. Everthing came together and I did not have the time and the energy to blog about it. I had a lot of orders, some small but also some I did not make before. I already delivered my first 2 orders of this year. Some crochet pairs of baby boots in pink and bleu and a knitted monkey.
If I have no problems with my blogging, I will try to pick up the blogging again from now.

3 opmerkingen:

 1. Leuk hoor, ik zie dat het foto,s plaatsen ook weer lukt, ziet er super leuk uit,
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk weer allemaal.
  Met de foto's lukt het je weer zie ik.
  Hoe doe je het nu?

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. great !
  Greetings from Poland :)
  Katarzyna

  www.sajuki.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen