donderdag 9 augustus 2012

Haken op donderdag

Wat gaat de tijd snel, maandag gaat mijn dochter alweer naar school. De zomervakantie zit er alweer bijna op voor ons in het zuiden.

Ik ben niet echt actief geweest met reageren de laatste maanden. Daar had ik zo mijn redenen voor maar ga ik zeker vanaf volgende week weer goedmaken. Ook heb ik gezien dat ik mijn 100! volger heb sinds deze week. Dat word tijd voor een leuke give-away. Die ga ik nog even bedenken...

Maar nu tot de orde van de dag. Het is weer donderdag, dat betekent voor een heleboel creatievelingen onder ons:  haken op donderdag.
Ik heb niet echt veel gedaan tijdens de vakantie (boeken lezen gun ik mezelf alleen maar de tijd voor op vakantie vandaar dat dat hoofdactiviteit 1 was) maar deze armbanden heb ik wel gemaakt.
Eerst begonnen met het patroon maar wegens gebrek aan internet op de camping in Spanje heb ik ze nog maar eens opnieuw gemaakt in België. Sommige steken waren niet te begrijpen maar dankzij you tube lukte het een heel eind. Ik vind ze erg leuk geworden, samen maar ook los van elkaar. Rode schoenen, rode broek, wit truitje en "afgestyled" met de rode armband....helemaal leuk.

Fijne dag vandaag, het beloofd weer mooi weer te worden!

 


  

2 opmerkingen: