dinsdag 10 januari 2012

Buit van vakantie

Ik ben de kerstvakantie heerlijk naar de zon geweest. Samen met mijn man, kinderen en mijn moeder zijn we een rondreis door Florida gaan maken. De bedoeling was dat ik geen hobbyspullen zou meenemen om mijn lijf wat rust te gunnen (schouders/nek en rug) maar jullie creatievelingen begrijpen natuurlijk wel dat dat niet mogelijk is. Ik had in een paar open plekjes in de koffers wat bolletjes wol gestopt. Dat is het voordeel als je voor iedereen de koffers moet inpakken...We hebben het heerlijk gehad, veel gezien, veel gereden en van het weer genoten.  

Echt veel heb ik op creatief gebied niet gedaan. Aan het eind van de vakantie heb ik in de auto wat zitten haken. Ik had een grote breinaald meegenomen om eens te gaan stokhaken (leuk maar toch meer werk dan ik dacht) en ik had mijn blokken meegenomen om daar mee verder te gaan. 's Avonds heb ik lekker een boek zitten lezen aangezien ik me daar alleen maar op vakantie de tijd voor gun. Jammer dat je in het vliegtuig niets kunt doen want dan had ik km's kunnen maken....(haken)Heerlijk die zon en dat warme weertje. Wij hebben heel wisselende temperaturen gehad. Bijna alle dagen rond de 22 graden, nieuwjaarsdag in Miami 26 graden (goed voor de nieuwjaarsduik, we waren immers onze Unox muts vergeten) en de laatste 2 dagen 12 graden met nachtvorst. We hebben lopen bibberen in Disneyworld tijdens het vuurwerk!

Voordat ik ging heb ik wat adressen opgezocht waar ik terecht kon voor wat inspiratie. In een aantal grote steden zit een Hobby Lobby (tip van Christel Dekker van Wollyonline) en Joann Fabric. Je weet niet wat je ziet. Door omstandigheden ben ik pas de laatste dag naar zo'n winkel kunnen gaan en ik voelde me net een kind in een snoepwinkel. Wat een keuze. Een complete hal met allemaal hobbyspullen. Voor alle hobby's wat en vooral veel stoffen. Ik heb een paar stofjes uitgezocht, wat gratis patroontjes meegenomen en 2 boeken gekocht. Volgende keer ga ik zeker meer shoppen want het heeft me bijna niets gekost, de halve meters stoffen waren omgerekend 2,75 euro! Gemiste kans!!


Al met al een mooie buit, nu nog even kijken wat het gaat worden. De onderste stof is voor een jurk of rokje voor mijn dochter en de andere stoffen waarschijnlijk voor een nieuwe pop die ik wil gaan maken..

6 opmerkingen:

 1. Dat klinkt heerlijk ! Behalve dan dat bibberen tijdens het vuurwerk maar hier was het ook niet zo lekker hoor.
  Wat een leuke oogst, zeker die stofjes ja!
  Volgende keer een koffer extra meenemen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, dat klinkt goed allemaal.
  Ben benieuwd naar je creaties.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Celine,
  Wat lekker dat jullie zo genoten hebben en dat heb je in ieder geval vast meegenomen voor het nieuwe jaar! Heel veel extra energie!
  En wat een leuke stofjes heb je gevonden in die grote Hobby Lobby winkel en ik denk dat ik niet anders was geweest, want ik ben ook zo gek op winkels met knutselspullen of stofjes...ik heb ook altijd last van die stofjes tic...mijn huis ligt vol met heel veel stofjes, hihihii.
  En dat blad wat je mee hebt genomen is een heel leuk blad, daar is ook een blog van als ik het goed heb. Maar ik zie het alweer...jij hebt weer zat om te gaan doen en vast heel veel energie om te gaan knutselen! Dus geniet van je nieuwe spulletjes! Hartelijke groetjes, Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat klinkt dat allemaal zalig. Jij lekker in de zon en ik in een sneeuwstorm, twee uitersten. Heerlijke aankopen heb je gedaan ik ben benieuwd wat je er allemaal weer van gaat maken.
  Fijne avond en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een vangst!!
  Toch wel spannend hè zo in een ver weg land hobbyspulletjes op de kop tikken, love it!!
  Liefs,
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat erg! Zoveel leuks voor zo weinig geld.....
  Ik zou er zo hebberig van worden, hihihi
  Volgende keer een lege koffer mee!

  BeantwoordenVerwijderen