maandag 23 januari 2012

Monday Blues??

Is het de gebruikelijke Monday Blues? Nee, het is al wat langer aan de gang. Het is niet dat ik niet geïnteresseerd ben in anderen maar ik heb nog steeds problemen met bloggen. Vanochtend gelijk weer geprobeerd en de 1e 3 gingen goed. Maar zodra ik een reactie wilde plaatsen bij een andere blog kreeg ik weer hetzelfde probleem. Je kunt wel op de blog's komen maar als je via je dashboard op het blogbericht klikt dan gaat het scherm op wit.

Ik weet dat anderen daar ook last van hebben maar heeft iemand misschien een tip? Doe ik wat fout? Moet ik iets updaten? Ik weet het niet.

Afgelopen week heb ik geen dingen concreet afgemaakt. Ik ben begonnen met een rugtas met speciale rugdragers, een ledematenpop en heb kleertjes gemaakt voor de pop die ik al een tijdje af had.  Ze heeft staan poseren en is blij met haar nieuwe outfit.

Fijne dag vandaag!


 9 opmerkingen:

 1. Wat een schatje! En dat muisje....wat een lieverdje! Het is je weer prima gelukt.

  p.s. Ik herken je probleem. Heb het ook bij sommige blogs, maar ik heb ook geen idee waar het aan ligt of hoe het te verhelpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maak jij die poppen zelf????? Wat knap!!!! Ze ziet er helemaal leuk uit!
  Ik heb geen last van wat jij verteld over het bloggen. Ik heb wel dat ik wanneer ik op de tablet op anderen blogs iets achter wil laten dat ik het niet kan publiceren. Maar goed dat is weer een ander probleem...
  Groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige outfit!
  Het is echt een schitterende pop zo!!!

  Ik kon ook nergens meer reageren. Toen las ik op een blog, dat je Google Chrome moet downloaden. En dat het dan weer lukt. Je ziet het, in Google Chrome wil het wel.
  Ik heb het eerder ook wel eens gehad, maar toen was het probleem, dat ik bij het aanmelden, het vinkje van aangemeld blijven niet uitzette. Wie weet heb je iets aan één van de twee.

  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje en wat een leuk jurkje.

  Ook ik heb soms problemen met het plaatsen van een reaktie. Weet ook noet hoe het op te lossen.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb precies het zelfde hoor. Bij jou kan ik dus duidelijk wel reageren. Ik had ook de tip van Google Chrome gekregen maar nog niet geprobeerd, ik vind het weer zo een gedoe om weer iets te moeten installeren. Blogger moet dat gewoon oplossen haha !
  Je pop is super !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je pop ziet er prachtig uit in haar nieuwe outfit. Balen dat je zo moeilijk kan reageren. Ik gebruik Mozilla en heb tot nu toe geen problemen, ligt waarschijnlijk aan je browser.
  Fijne week en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schattige pop! ik heb ook zulke poppen gemaakt....zo heerlijk om te doen....helaas heb ik er helemaal geen tijd meer voor...
  Fijn weekend, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De pop is echt heeeel erg mooi!
  En wat een leuke kleertjes er bij!
  Ik heb ook mozilla en zelf geen problemen al heb ik wel mijn reactieformulier om deze reden moeten veranderen voor de anderen.

  BeantwoordenVerwijderen