donderdag 19 januari 2012

Haken op donderdag

Af en toe ben ik met een aantal projectjes tegelijk bezig. Het was alweer een tijdje geleden dat ik iets heb geblogd voor haken op donderdag dat daadwerkelijk af is. Net de laatste hand gelegd aan het rode tekkeltje en proberen met dit sombere weer een goede foto te maken.De enige plek in huis op dit moment was mijn hobby-hok met verlichting want het lukte niet meer om een foto te maken zonder kunstlicht.
Het tekkeltje heb ik al een keer eerder gemaakt maar blijft schattig. Het muisje heb ik gisteren voor het eerst afgemaakt. Er zit nog geen ophanglusje aan voor de sleutelring dus er hangt nog een lange draad uit zijn hoofd. Het patroontje heb ik gekocht via het blog van Haakmuts, Claire heeft erg leuke patroontjes uitgewerkt waaronder dit schattige muisje.


Ze hebben het gezellig samen, eens kijken wie zich nog aansluit bij deze "vriendenkring"....

11 opmerkingen:

 1. Ze zijn erg leuk zeg. En de foto vind ik echt niet verkeerd met kunst licht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze leuk.
  En de foto is ondanks het kunstlicht toch goed gelukt.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke beestenboel is het geworden. Ik ben zelf helemaal weg van je teckel. Zou je misschien aan mij willen vertellen waar of hoe ik aan het patroon daarvan kan komen?

  Groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Maartje, ik heb dit patroon via een NL blog gevonden maar weet niet meer hoe ik daar terecht ben gekomen. Gelukkig staat er onderaan mijn patroon www.premieryarns.com Daar moet je zoeken onder free patterns. Succes!

   Verwijderen
  2. Super bedankt voor de info!!! Lief dat je meteen bent gaan kijken. Ga het direct opzoeken!!!

   Verwijderen
 4. Ik vind het ook altijd lastig om met dit sombere weer mooie foto's te maken (wij hebben een vrij donker huis, geen grote ramen en dat maakt het er dus ook niet gemakkelijker op om een mooi plaatje te schieten). Wat heerlijk dat je een hobby kamertje hebt....ik ben jaloers.
  De beestjes zien er super schattig uit!

  Groetjes,
  Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat tekkeltje is superschattig met zijn geruit lintje !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kwam je hondje en andere gehaakte freubels van de week tegen in het winkeltje van Jacqueline 'Ikkus'!! (Het gebouw waar dit winkeltje in is gehuisvest staat enkele meters bij mijn huis vandaan.)
  groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Wilma, wat leuk dat je het gezien hebt. Ik heb inderdaad wat spullen gemaakt voor Ikkus. Ik ben zelf nog niet gaan kijken omdat het niet naast de deur is. Ik kijk altijd met bewondering naar jouw spullen. Wat heb jij een hoog tempo. Naar mijn idee heb ik 1 ding af als jij weer een leuk setje gemaakt hebt die naar de VS gaat ofzo. Mooie kleurencombinaties. Ik heb altijd net te weinig van dezelde wol in huis. Ben benieuwd wat je volgende creatie is. Fijn weekend. Groetjes Céline

   Verwijderen
 7. Oh, I love these!!
  ...especially the expression on your mouse's face!! Adorable!

  BeantwoordenVerwijderen