woensdag 18 januari 2012

Help, het is niet Knuf maar een alien!!

Hij is klaar! Niet mijn leukste klusje maar ik ben dit weekend toch maar even aan Knuf begonnen. Ik maak liever nieuwe knuffels. Eerst voorzichtig het hoofdje eraf gehaald. Zoals je ziet begon ik ernstig te twijfelen of het wel Knuf was die op mijn tafel lag. Het leek wel een alien!


Nadat hij helemaal uit elkaar was heb ik toch besloten om er maar gewoon een nieuw tricotje overheen te doen. Dit ook bij de handjes.


Hij heeft een beetje een bobbelig gezicht maar dochterlief was erg blij toen hij weer af was. Het badstofje is helemaal kaal en als je goed kijkt zie je dat de voetjes ook helemaal licht blauw zijn geworden. De muts heb ik niet ingekort maar gewoon een knoop ingelegd want anders zou er niet veel van de muts overblijven. Knuf kan er weer even mee door en weer goed geknuffeld worden. 
En Grietje: bedankt voor de goede tip maar zoals je ziet kon dat hier niet omdat het hoofd zo'n afwijkende vorm heeft/had. Ik vul mijn poppen/knuffels veel steviger op en wilde graag het originele hoofdje gebruiken.


4 opmerkingen:

 1. Hij ziet er weer goed uit.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knuf ziet er weer mooi uit, "bloot" was knuf inderdaad een beetje griezelig. Maar zo mag hij er wezen hoor, klaar om weer geknuffeld te worden.
  Fijne dag en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is Knuf weer mooi, heerlijk toch als je een mamma hebt die dat kan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Achja...het zou mooi geweest zijn;-)
  Zo met een nieuw huidje ziet hij er weer fris en fruitig uit^_^

  Groetjes,
  Grietje

  BeantwoordenVerwijderen