zondag 12 februari 2012

Gezellige zondag

Vandaag ging om 7.30 uur de wekker, grrr, koud en vroeg. Maar dat had een goede reden. Vandaag een poppencursus gevolgd bij Poppenatelier Ineke Gray in Amsterdam. Keurig op tijd was ik in Amsterdam (lang leve de tom tom). Na een welkoms kopje thee of koffie mochten we beginnen aan een klein popje. Eerst de haarkleur en tricotkleur uitzoeken en dan aan de slag.

Tijdens de lunch vertelde Ineke een verhaal met Janneman en een meisjespop. Daarna gingen wij weer snel aan de slag om om 17.30 uur huiswaarts te keren met een klein schatje.
Dit is het eindresultaat van een dag hard werken door iedereen.


Zodra mijn kleintje kleertjes heeft zal ik haar fotograferen en laten zien.

8 opmerkingen:

 1. OOO, wauw, welke is van jou. Ben benieuwd naar de foto´s.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi nancy, bovenste rij, 2e van links met rode haren is van mij. Ze ziet er een beetje streng uit op die foto maar in het echt is het een enorm schatje. Ze heeft nu alleen ondergoed aan omdat we de dames niet naakt door de sneeuw naar huis konden laten gaan, maar ik ga nog mooie kleertje voor haar maken. Je ziet het snel, eerst even nog wat carnavalskleren afmaken....

   Verwijderen
 2. Ze zijn allemaal Prachtig Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn allemaal schoonheden, zeg!
  Het zal vast een geweldige en indrukwekkende dag geweest zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ze zien er allemaal prachtig uit.
  Is vast heel erg leuk geweest vandaag.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zal je een heerlijke dag hebben gehad. Je popje ziet er al leuk uit, ik ben benieuwd als ze gezellig aangekleed is.
  Fijne week en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh, wat mooi! Dit staat bij mij toch ook wel hoog op het verlanglijstje om een keer te doen. Maar ik ken mezelf, eerst even de hype patchwork/quilten uit laten werken, voordat we met iets nieuws beginnen. Misschien wel een leuke uitdaging van 2013. Dan mag ik immers ook weer stoffen kopen...

  Bedankt voor je lieve berichtje op m'n blog trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen