vrijdag 17 februari 2012

Niet 1 maar 2 awards!

Ik word er helemaal verlegen van: niet 1 maar 2 awards binnen 24 uur!! Gisteravond kreeg ik van Cindy van  Klaartje Nel een award. Het gaat om een motiverende award voor creatievelingen die net begonnen zijn of minder dan 200 volgers hebben. De bedoeling is om uitzonderlijke en groeiende blogs onder de aandacht te brengen. Weet niet onder welke noemer ik val: uitzonderlijk of groeiend maar ik vind dit een erg leuk initiatief  Altijd leuk om erkenning te krijgen dat een ander persoon je harde werken heeft opgemerkt en waardeert. Ik merk zelf dat ik altijd enthousiast ben als ik nieuwe volgers heb of mensen reageren die voor het eerst reageren. Wanneer je deze award wint, geef je hem door aan 5 andere blogs die jij inspirerend vindt.


Ik hoefde niet lang te denken over mijn lijstje, heel toevallig veel poppenmaaksters dit keer:

* Gonny van Gonny's freubels. Gonny is meestal de 1e die reageert op mijn blogberichten
* Jo Chapeau maakt schitterde hoeden
* Ieke van Lief handwerk, ben ik pas sinds deze week aan het volgen maar haar poppen zijn prachtig
* Maureen van Poppenliefde, de naam zegt het al, je wordt verliefd op haar poppen, prachtig gemaakt en afgewerkt
* Jacoline van Made by Ikkus, omdat Jacoline zo stoer is geweest om in deze tijd een heuse winkel te openen met allemaal handgemaakte cadeautjes (waaronder die van Ollebol & Muis)Van Nicole van Maison La Belle Vie kreeg ik deze award:
                                             

Nicole heeft een blog waarin ze foto's en verhalen deelt die in haar omgeving gebeuren. Aangezien Nicole enorm creatief is heeft ze sinds kort ook een aparte creatieve afdeling blog blog. De foto's van Nicole zijn altijd prachtig en kan ik alleen maar van dromen, maarja, ik maak mijn foto's altijd gewoon binnen met een klein digitaal cameraatje omdat deze de foto's het makkelijkst op de computer zet. Nicole heeft een speciale lens waardoor bloemen en andere details schitterend uitkomen.

Nou even over de award: de bedoeling is dat ik ook deze award aan 5 blogs doorgeef die nog niet veel volgers hebben. Maar ik heb net eens door mijn lijstje heen zitten scrollen en kwam tot de ontdekking dat ik volger ben van diverse blogs met grote aantallen volgers. Dus voor iedereen die ik vergeten ben: ik geniet enorm van jullie creativiteit, jullie gezellige teksten en aardige woordjes. Ik hoop dat jullie nog lang niet uitgeblogd zijn en we nog lang van elkaar s creativiteit kunnen genieten.

Fijn weekend

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je award en bedankt voor het doorgeven.
  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Céline, jij ook gefeliciteerd met je twee Awards en ook ik was daar vandaag en gister zowaar mee verrast!! Twee stuks nog wel, het geeft inderdaad een heel fijn en warm gevoel dat andere vrouwen je knutsels zo waarderen. Ik werd er ook helemaal warm van! Maar ik kon gewoon niet kiezen wie ik deze Award ook gunde omdat ik zelf nog vaak zit te stoeien met de opmaak en andere blogdingetjes en dan denk ik aan al die andere vrouwen die daar misschien ook mee zitten te toeteren, en dan moest ik de een wel en de ander niet belonen daarvoor... Zo voelde dat een beetje... Dus heb ik een gulden middenweg gekozen en al mijn blogvolgers maar geroemd en gezegd dat ze hem mochten gebruiken...
  Maar geniet van je Award en een fijn knutselweekend gewenst. Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een verrassing dat ik een award heb gekregen. Dank je wel, en ik heb gelijk je blog ontdekt. Ik vind het wel een eer om zo'n award te krijgen. Nog geen jaar heb ik mijn blog nu, maar ik vind het heerlijk om poppen te maken. Ik krijg er ontzettend veel energie van.
  Nogmaals dank. Liefs, Ieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat met je award ! Dubbel en dik verdiend ! En wat leuk dat ik er één krijg van jou ! Het is altijd wel aangenaam natuurlijk om wat erkenning te krijgen van iemand anders ... Dikke merci !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Céline,

  Heel erg bedankt voor de award. Het is altijd een hele eer om zo'n award te krijgen en je ontdekt gelijk ook weer andere leuke en inspirerende blogs.
  Dankjewel.

  Zonnige groeten,
  Maureen

  BeantwoordenVerwijderen