donderdag 16 februari 2012

Tas af en verzonden

Vandaag geen haken op donderdag want ik heb niets nieuws af en om jullie nou een foto te laten zien van 4 rijen vaste met mohair lijkt mij niet echt boeiend.

Ik had de tas al een tijdje af en ook al opgestuurd maar wilde even wachten totdat de klant de tas ontvangen heeft. Ik vind het een beetje raar als iedereen al de foto's heeft gezien en zij nog niets heeft gezien.

Dit is het geworden. Uiteindelijk ben ik altijd weer blij als hij af is. Het is toch elke keer weer veel meer werk dan ik denk.
De tas heeft een verstevigde voor- en achterkant. Dat is best lastig onder de naaimachine maar het is gelukt. Om hem goed op je rug te kunnen dragen is de tas voorzien van rugdragers.


8 opmerkingen:

 1. Hij ziet er mooi uit.
  Daar zijn ze vast blij mee.
  Handig zo met die rugdragers.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kleuren en motiefjes!
  Ik gaf je voor je blog een lucratieve award. Meer hierover kan je lezen op: http://klaartjenel.blogspot.com/2012/02/een-award.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die vrolijke combinatie van al die kleurtjes en patroontjes ... super !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De tas is geweldig geworden, wat een werk. Knap gedaan.
  Fijne carnaval en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tjeetje, wat kun jij een mooie tassen maken zég!! Hij lijkt zo uit de winkel gelopen te zijn...prachtig! Daar heb je de ontvangers vast heel blij mee gemaakt...
  Fijne dag, groetjes Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is super leuk geworden! (eigenlijk zou je deze tassen bij Ikkus moeten verkopen....ik heb hier in het dorp namelijk ook een poos tassen verkocht en die liepen super goed....helaas kan ik door gezondheidsklachten niet meer zo vaak achter het naaimachine zitten, en ben ik gestopt met tassen maken)
  groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat professioneel gemaakt zeg en wat een werk pffff.
  Zonnige groeten, Maureen

  BeantwoordenVerwijderen