donderdag 2 februari 2012

Haken op donderdag

De laatste tijd wil het maar niet lukken om Haken op donderdag een goede invulling te geven. Of ik heb niets nieuws meer gemaakt of ik heb in die week al wat laten zien van mijn gehaakte creaties. De Oetels hebben jullie al kunnen bewonderen maar 1 foto heb ik nog niet geblogd. Om toch wat te bloggen vandaag en ik nog geen andere nieuwe gehaakte creatie klaar heb nog een keer de lieve Oetels.


Vanochtend heb ik de puntjes op de i gezet aan mijn tas; de applicatie. Aangezien ik altijd veel moeite heb om de applicatie goed te krijgen is het altijd spannend als je dat als laatste handeling moet doen. Gaat het niet goed dan is de tas verprutst. En er zitten heel wat uurtjes in zo'n tas, elke keer verbaasd het me weer. Dadelijk nog wat foto's maken en dan kan ik hem snel laten zien.

Geniet ze allemaal, misschien lekker schaatsen vanmiddag en anders heerlijk met een kop thee achter de naaimachine of brei/haakwerk.  Ik ga vanavond naar de Musical Wicked, ben zeer benieuwd. 

4 opmerkingen:

 1. Ze zijn echt schitterend, die oetels ... en ik heb er een nieuw woord bijgeleerd, want "oetels", daar had ik nu eens echt nog nooit van gehoord. Leuke kikkertjes dus, de vorige keer was ik zelfs aan het twijfelen geslaan of dat nu wel kikkertjes waren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi JoChapeau, tijdens carnaval heet Den Bosch Oeteldonk. De kikker is de mascotte gedurende dat feest vandaar het woord Oetel..... Voor verdere historie moet je bij een echte Bossche zijn en aangezien ik een Maastrichtse ben houd mijn geschiedenis kennis hier bij op. groetjes Céline

   Verwijderen
 2. Ze zijn echt super met hun big smile. Echte gezellige oetels.
  Fijn weekend en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen